Access 7 clubs at the price of 1 Know More

IMPORTANT: We moved to new Unified Support Forum

Please post all new support queries in our New Forum →

The forum is in read only mode

Please access New Forum to get support: https://member.joomlart.com/forums/ijoomla

Resolved Istallation Problem with Joomla 3.8.3

Licenses:
GURU Expired iSEO Active
0
Votes
Undo
  1. Shawn
  2. ISEO
  3. Wednesday, 17 January 2018
  4.  Subscribe via email
I have been using iJoomla SEO for over 4 years and have never had any problems with installing or usage (LOVE THE PROGRAM) until now.

I have been using an older version, iSeo_pro_3.1.10_05-01-2015-1, with all of my Joomla 3.x sites and it has always worked flawlessly, but it didn't work when I tried to install it on Joomla 3.8.3. Coincidentally, it DID WORK on Joomla 3.8.2.

So something has happened for 3.8.3.

I logged in and purchased the latest version, iSeo_pro_3.1.18_14-06-2017, in hopes that you had made a change for the new version of Joomla but get the same results as I did before:

*******************************************

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

*******************************************

I am using the Joomla installer like I always have: /extensions/manage/install

I have tried with "upload package file" and "install from folder" (from the tmp location - I've used this method for many other components) and I get the same results both ways.

Just to be clear, I have used iSEO with all other components that I'm using on this site so there is no new variable.

I need help in the biggest way here so I can continue using iSEO on my new sites.

Please help!


There are replies in this post but you are not allowed to view the replies from this post.